Sobre nosaltres

Història

Grup Assessoria Jordi Fibla és una empresa d’assessoria i assegurances amb 30 anys d’experiència al mercat. L’empresa va ser fundada l’any 1994 per Jordi Fibla, un advocat i gestor administratiu amb una àmplia experiència en el sector.

El Grup Assessoria Jordi Fibla està compost per 11 persones qualificades, economistes, gestors administratius, assessors financers i col·laborem amb un grup d’experts, advocats de prestigi, graduats socials. Oferim un ampli ventall de serveis d’assessoria i assegurances, adaptats a les necessitats de tota mena de clients, tant individuals com empresarials.

Trabajador
Libro

El nostre equip

El Grup Assessoria Jordi Fibla compta amb un equip de professionals qualificats i amb una àmplia experiència en el sector. L’empresa està formada per advocats, gestors administratius, agents d’assegurances i altres professionals experts en els seus àmbits.

Jordi Fibla

Lorena Fibla

Nereida Fibla

Josefa Solà

Laura Alfafar

Sandra Garriga

Noelia Balagué

Noelia Aubalat

Mari Carmen Polo

Jenifer Puig 

Necessites ajuda amb el teu negoci?

Demana una cita ja, amb els nostres assessors!

On pots trobar-nos?

El Grup Assessoria Jordi Fibla té diverses sucursals, incloent-hi l’oficina de Vinaròs, situada al carrer Sant Cristòfol 8. També comptem amb una altra oficina a Les Cases d’Alcanar, al carrer Sant Sebastià Elcano 4, i una més a La Ràpita, al carrer Menéndez Boneta, entrada 2.

Fachada
Fachada
Fachada

Experts col·legiats

Els nostres professionals estan col·legiats als departaments d’assessoria fiscal, de gestoria administrativa, al departament d’administració de finques i al departament de serveis immobiliaris.